Paleta conceputa pentru amesticarea comoda a culorilor. Paleta in forma de mar va fi decorul perfect pe masa de lucru.

Paleta pentru amesticarea culorilor #01 - Mar

Codul produsului: 16831
Soldul stocului: mult
28 lei
22,40 lei
-20%
5,60 €
5,88 $

Cantitate:

Descriere

Paleta conceputa pentru amesticarea comoda a culorilor. Paleta in forma de mar va fi decorul perfect pe masa de lucru.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Dimensiunile
Lungimea 9.50
Lăţimea 9.00
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Paleta pentru amestecarea culorilor este un accesoriu important pentru orice artist al unghiilor. Oricine vrea sa aiba unghii frumoase si bine intretinute trebuie sa aiba o gama variata de culori la dispozitie pentru a putea combina diferite nuante si a crea modele interesante.

Paleta pentru amestecarea culorilor #01 - Mar este o paleta de un picior, perfecta pentru a fi utilizata atat acasa, cat si in saloanele de infrumusetare. Aceasta are dimensiunea potrivita pentru a fi manevrata cu usurinta si pentru a permite o amestecare perfecta a culorilor.

Aceasta paleta este fabricata din material plastic, fiind usor de curatat dupa fiecare utilizare. Are o forma rotunda, optimizata pentru a putea amesteca mai multe culori in acelasi timp. De asemenea, are un rand special pentru prinderea pensulelor, oferind un plus de functionalitate.

Paleta pentru amestecarea culorilor #01 - Mar poate fi utilizata cu diferite tipuri de lacuri si geluri pentru unghii, precum si cu vopsele acrilice. In plus, este disponibila in mai multe culori, in functie de preferinta fiecaruia.

Aceasta paleta de culori este foarte utila pentru femeile care isi doresc sa isi creeze propriile modele de unghii acasa sau pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile artistice in saloanele de infrumusetare. Cu ajutorul acestei palete, veti fi capabili sa experimentati cu diferite nuante si sa creati modele unice, care sa reflecte personalitatea si stilul fiecarei persoane.