Recipientul cu pompita de 160ml este perfect pentru proportionarea cleaner-ului, acetonei, si a altor lichide necesare pentru manichiura sau pedichiura.

Recipient cu pompa dozatoare, 160ml, culoare roz

Codul produsului: 16817
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 ron
1,21 €
1,31 $
50 cumpărat
50 cumpărat
Descriere

Recipientul cu pompita de 160ml este perfect pentru proportionarea cleaner-ului, acetonei, si a altor lichide necesare pentru manichiura sau pedichiura.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 93
Dimensiunile
Lungimea 10.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 5.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Recipientele de depozitare cu pompita sunt extrem de populare în rândul celor care își îngrijesc unghiile. Acest tip de recipient este ideal pentru a depozita substanțe lichide precum lacurile de unghii sau acetona, astfel încât să poți doza cantitatea necesară dintr-o singură apăsare.

Recipientul cu pompita de 160ml în culoarea roz este un accesoriu practic și elegant. Pur și simplu apăsând pompita, puteți extrage cu ușurință cantitatea dorită de lichid pentru a vă îngriji unghiile. Acest recipient cu pompita este foarte ușor de utilizat și de curățat, iar capacitatea de 160ml este suficientă pentru a depozita produsul preferat pentru îngrijirea unghiilor pentru o perioadă îndelungată.

Pe lângă utilitatea sa, acest recipient cu pompita de 160ml este și foarte atractiv din punct de vedere estetic. Culoarea roz delicată îi conferă o notă de feminitate și este perfect pentru a fi integrat în setul de accesorii de îngrijire a unghiilor.

Acest recipient cu pompita de 160ml poate fi folosit acasă sau la salonul de îngrijire a unghiilor și este un accessory obligatoriu pentru toate femeile care își doresc să aibă unghii perfecte. Indiferent că este utilizat pentru a depozita lacul preferat sau pentru a stoca o soluție pentru îndepărtarea cuticulelor, acest recipient cu pompita este un instrument practic și elegant pentru îngrijirea unghiilor.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui recipient de depozitare practic și estetic, consideră investiția în acest recipient cu pompita de 160ml în culoarea roz. Utilitatea și aspectul său atractiv îl fac un accesoriu perfect pentru orice set de îngrijire a unghiilor.