Mașină de manichiură și pedichiură 50.000 rpm, alb, 80W, ZS-717-alb

Codul produsului: 16423
Soldul stocului: nu avem în stoc
216 ron
194,40 ron
-10%
43,41 €
46,45 $
14 cumpărat
14 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 69
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Dimensiunile
Lungimea 23.50
Lăţimea 17.50
Înălțimea 10.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Mașina de manichiură și pedichiură ZS-717-alb este un instrument excelent pentru o frumusețe perfectă la tine acasă. Acest aparat funcționează la o viteză incredibilă de 50.000 rpm și are un puternic motor de 80W. Viteza maximă este controlată de un buton ergonomic pentru a asigura precizia după preferințele fiecărei persoane în parte și pentru a preveni orice accidente.

Cu ajutorul frezei electrice, această mașină poate îndeplini mai multe sarcini: de la îndepărtarea pielii uscate a călcâielor la efectuarea unei manichiuri profesionale. În plus, datorită puterii sale, acest model de mașină poate face față cu ușurință unghiilor cu gel sau acryl.

Înălțimea poziției frezei este ajustabilă și poate fi fixată pentru a crea un unghi de lucru comod. În plus, mașina vine cu o pereche de burghie standard, iar altele pot fi cumpărate pentru a fi utilizate cu acest instrument.

Designul alb cu forme ergonomic este atât elegant, cât și durabil. Carcasa de plastic protejează mașina de posibilele daune. În plus, datorită designului său compact, această mașină poate fi depozitată cu ușurință într-un loc mic, facilitând curățarea sau transportul său în diverse locații.

Dacă ești în căutarea unei mașini de manichiură sau pedichiură puternice, rapide și flexibile, ZS-717-alb este alegerea perfectă pentru tine. Gama largă de sarcini pe care le poate îndeplini și performanța sa de înaltă calitate justifică cu ușurință investiția.