Brush stand, color pink

Codul produsului: 16255
Soldul stocului: nu avem în stoc
99 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 5.50
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Podul pentru pensule în culoarea roz este un accesoriu foarte util pentru profesioniștii și pasionații de manichiură. Acest lucru se datorează faptului că acesta este proiectat să asigure un loc sigur și organizat în care să puteți depozita pensulele dvs. de manichiură și alte unelte de machiaj asociate.

Datorită culorii roz, acest suport de pensule este perfect pentru a adăuga o notă feminină și eleganță decorului dvs. de machiaj sau de manichiură. În plus, aceasta poate fi o alegere excelentă pentru amatorii de culoare roz.

Acest suport de pensule este proiectat cu un capac superior, care protejează pensulele de praf și murdărie. În plus, suportul poate fi ușor de curățat, iar pensulele dvs. sunt, de asemenea, protejate împotriva deteriorării.

În concluzie, dacă sunteți un profesionist sau un pasionat de manichiură și doriți să mențineți pensulele dvs. de manichiură într-un loc sigur și organizat, suportul pentru pensule în culoarea roz este alegerea perfectă pentru dvs. Nu numai că adaugă o notă de eleganță și feminitate decorului dvs., dar vă ajută, de asemenea, să vă păstrați pensulele de manichiură într-o stare excelentă pentru a utiliza în timpul sesiunilor dvs. de manichiură.