Nail Art Sticker Z - D4609

Codul produsului: 15991
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 7
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile îngrijite și decorate sunt un accesoriu de neignorat în lumea modei. Decorarea unghiilor devine mereu din ce în ce mai populară și diversă. În prezent, există multe tehnici și produse care permit să creezi modele unice pe unghii. Un astfel de produs este și abtibildurile pentru unghii Nail Art Sticker Z - D4609.

Aceste abtibilduri sunt făcute dintr-un material de înaltă calitate, a cărui calitate este garantată de fabricant. Acestea sunt ușor de folosit și permit să creezi rapid unghiile frumoase și elegante. Fiecare set conține mai multe modele diferite, deci ai din ce alege.

Abtibildurile pentru manichiură sunt ideale pentru cei care nu au timp sau experiență în a face decoratiuni de unghii. Pentru a crea un adevărat decor de salon, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli. Înainte de a lipi abtibildul, trebuie să pregătiți baza unghiei prin aplicarea unei lacuri de unghii și uscare completă. După ce abtibildurile se lipesc, se aplică un strat de lac de unghii transparent pentru ca ele să țină mai mult timp.

Motivul abtibildurilor Nail Art Sticker Z-D4609 constă din şiruri de culori vibrante şi modele de flori frumoase pe un fundal alb sau transparent. Acestea sunt potrivite pentru o ocazie specială sau pentru simpla distracție cu prietenele.

Dacă vă doriți să vă decorați unghiile cu aceste abtibilduri elegante, puteți comanda setul de pe internet. Cu siguranță veți fi încântați de noul aspect al unghiilor dumneavoastră!