Tatuaj pentru unghii 3054

Codul produsului: 15898
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant este o tehnica populara de decorare a unghiilor, care permite crearea unor modele complexe si interesante cu ajutorul unor autocolante de transfer 3054. Aceste autocolante sunt realizate dintr-un material special, care permite transferarea designului de pe o folie transparentă pe unghie, cu ajutorul unei lampe LED sau UV.

Pentru a crea un design glisant, trebuie sa incepi prin pregatirea unghiilor. Curata bine suprafata unghiilor si aplica un strat subtire de lac de baza, pentru a crea o baza uniforma si neteda. Urmeaza apoi aplicarea autocolantelor de transfer 3054, care trebuie sa fie taiate la dimensiunea potrivita pentru fiecare unghie.

Aplica autocolantul pe unghia uscata, apoi preseaza-l usor, folosind o penseta sau un varf de lemn. Apoi, tine unghia sub o lampa LED sau UV timp de cateva secunde, pentru a transfera designul de pe folie. Scoate apoi folia cu grija, pentru a dezvalui modelul creat.

Pentru a finaliza designul, aplica un lac de protectie, pentru a proteja autocolantul si pentru a mentine stralucirea si aspectul impecabil al unghiilor.

Designul glisant cu ajutorul autocolantelor de transfer 3054 este o modalitate accesibila si simpla de a transforma rapid si usor aspectul unghiilor. Aceste autocolante sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori, astfel incat poti alege exact ceea ce ti se potriveste si poti crea designuri unice si captivante pentru unghiile tale.