Gingerbread New Year sticker

Codul produsului: 15764
Număr articol: 3285
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol 3285
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 7.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Наклейка новогодняя Имбирное печенье este o abtibild destinat decorarii unghiilor in perioada sarbatorilor de iarna. Aceasta abtibild prezinta o imagine a unor delicioase fursecuri de ghimbir, asezate intr-o forma de brad de Craciun.

Aceasta abtibild este un accesoriu perfect pentru a creea unghiile perfecte in timpul sarbatorilor de iarna. Cu ajutorul acestei abtibilduri, puteti sa va decorati unghiile in cel mai festiv mod posibil. Aceasta abtibild poate fi utilizata pe unghiile naturale sau pe cele false si este potrivita pentru orice varsta.

Abtibildurile pentru unghii au devenit una dintre cele mai populare metode de decorare a unghiilor pentru multe femei. Acestea sunt foarte usor de aplicat si pot fi folosite pentru o multitudine de modele si desene.

Daca doriti sa va imbracati mainile intr-o atmosfera de Craciun, puteti opta pentru aceasta noului tip de abtibild, Наклейка новогодняя Имбирное печенье. Aceasta va aduce o nota de distracie, caldura si confort, perfect pentru perioada de sarbatori.

Daca doriti sa va exprimati creativitatea in ceea ce priveste designul unghiilor, aceasta abtibild este alegerea perfecta pentru a va oferi unghiile perfecte pentru perioada de Craciun. Aceasta Наклейка новогодняя Имбирное печенье este disponibila in magazinele de specialitate pentru unghii, dar si online.

Pregatiti-va sa va bucurati de perioada sarbatorilor cu acest decor nou si frumos pentru unghii, care reda cu succes spiritul Craciunului in fiecare miscare a mainilor.