Description:

New coloured rubber base with hexes. A coloured base with lots of white hexes and flecks. Snow Flakes base is a camouflaging colour coating in deep shades with lots of multifaceted particles that create a 3D effect! It combines the properties of a basecoat with those of a coloured one, saving you a lot of time and material in the process!

Volume: 8 ml

Buy Snow flakes Global Fashion 8 ml, 07, on our website.

Rubber base Snow flakes Global Fashion 8 ml, 07

Codul produsului: 15710
Soldul stocului: nu avem în stoc
48 cumpărat
Descriere

Description:

иновация coloured rubber base with hexes. A coloured base with lots of white hexes and flecks. Snow Flakes base is a camouflaging colour coating in deep shades with lots of multifaceted particles that create a 3D effect! It combines the properties of a basecoat with those of a coloured one, saving you a lot of time and material in the process!

Volume: 8 ml

Buy Snow flakes Global Fashion 8 ml, 07, on our website.

Specificaţii
Specificaţii
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 07
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Extinderea unghiilor este un proces complex si delicat care necesita utilizarea unor produse de calitate superioara. Printre acestea se numara si base coat-ul, adica baza pe care se va aplica gelul sau oja pentru a asigura fixarea acestora pe unghie. Una dintre cele mai bune solutii disponibile pe piata este reprezentata de Каучуковая база Snow flakes Global Fashion 8 мл, 07.

Aceasta baza este creata special pentru a ajuta la prevenirea deteriorarii unghiei, precum si pentru a face ca lacul de unghii sau gelul sa se intinda uniform, fara a forma cute sau colturi. Каучуковая база Snow flakes Global Fashion 8 мл, 07 este de tip cauciucat, ceea ce inseamna ca se simte foarte confortabil pe unghie si nu se exfoliaza prea usor.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui produs este reprezentat de procesul rapid de uscare, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in combinatie cu o varietate de oje si geluri pentru unghii fara a fi necesara asteptarea prea mult timp intre straturi. Aceasta baza este, de asemena, foarte rezistenta, ceea ce inseamna ca este ideala pentru persoanele care isi doresc sa mentina unghiile lor impecabile pentru o perioada mai lunga de timp.

Un alt avantaj al Каучуковая база Snow flakes Global Fashion 8 мл, 07 este reprezentat de textura sa speciala - nu este nici prea uscata, nici prea lichida, ceea ce o face usor de intins si de distribuit uniform pe unghie. Aceasta baza are, de asemenea, un design elegant si modern, cu particule stralucitoare de culori diferite care ii confera un aspect unic si atractiv.

In concluzie, Каучуковая база Snow flakes Global Fashion 8 мл, 07 este o baza pentru unghii de calitate superioara, care ofera unghiilor tale fixare de lunga durata, luciu stralucitor si un aspect impecabil. Daca esti in cautarea unei baze care sa te ajute sa obtii o manichiura perfecta, Каучуковая база Snow flakes Global Fashion 8 мл, 07 merita cu siguranta o incercare.