Description:

New coloured rubber base with hexes. A coloured base with lots of white hexes and flecks. Snow Flakes base is a camouflaging colour coating in deep shades with lots of multifaceted particles that create a 3D effect! It combines the properties of a basecoat with those of a coloured one, saving you a lot of time and material in the process!

Volume: 8 ml

Buy Snow flakes Global Fashion 8 ml, 05, on our website.

Rubber base Snow flakes Global Fashion 8 ml, 05

Codul produsului: 15708
Soldul stocului: nu avem în stoc
32 cumpărat
Descriere

Description:

иновация coloured rubber base with hexes. A coloured base with lots of white hexes and flecks. Snow Flakes base is a camouflaging colour coating in deep shades with lots of multifaceted particles that create a 3D effect! It combines the properties of a basecoat with those of a coloured one, saving you a lot of time and material in the process!

Volume: 8 ml

Buy Snow flakes Global Fashion 8 ml, 05, on our website.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 23
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Baza de cauciuc Snow Flakes de la Global Fashion este un produs inovator care se adresează amatorilor de manichiură profesionistă şi care dorește să obțină un efect deosebit și unghii perfecte pentru o perioadă cât mai îndelungată. Baza este disponibilă în ambalajul de 8ml și are numărul 05.

Extinderea unghiilor este una dintre preocupările principale ale femeilor din întreaga lume, iar pentru a obține o manichiură cât mai rezistentă și estetică, este necesar să se folosească produse de calitate. Una dintre acestea este baza de cauciuc Snow Flakes, care permite întărirea unghiilor și prevenirea deteriorării acestora, prin crearea unei structuri protectoare și aplicarea uniformă pe toată suprafața unghiei.

Baza Snow Flakes este un produs de calitate superioară și se aplică după curățarea unghiilor și aplicarea primului strat de bază (base coat). Acest produs nu doar protejează unghiile, dar le face să arate şi mai strălucitor și mai elegante, prin efectul său 3D cu particule microluminoase. Aceste particule au aspectul de fulgi de zăpadă, dând un efect deosebit de frumos și unic pentru fiecare manichiură.

Înainte de aplicarea lacului de unghii, este important să se utilizeze baza de cauciuc Snow Flakes pentru a preveni deteriorarea sau exfolierea acestuia. În acest fel, manichiura rezistă mult mai mult timp și arată impecabil chiar și după o perioadă îndelungată de timp.

În concluzie, baza de cauciuc Snow Flakes este un produs de înaltă calitate, oferind protecție și frumusețe pentru unghiile noastre. Este un produs ce pot fi utilizat atât de către profesionisti cât și de către persoanele care își fac de unii singure manichiura, pentru a obține o manichiură perfectă, îndelungată și cu un efect deosebit de strălucitor și elegant.