Solid color gel paint, Solid color gel 5 gr, 19

Codul produsului: 15623
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 19
Dimensiunile
Lungimea 3.50
Lăţimea 3.50
Înălțimea 2.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pe piața de produse pentru manichiură și pedichiură există o mulțime de opțiuni, una dintre cele mai populare fiind gel color solid. Însă în ultima vreme, o nouă varietate de gel color solid a început să fie tot mai utilizată, și anume Гель-краска повышенной плотности, sau Solid color gel 5 гр, 19.

Ce face această gel-kraska atât de specială? Ei bine, spre deosebire de alte geluri colorate, acesta are o densitate mult mai mare, ceea ce înseamnă că o singură aplicare va fi suficientă pentru a acoperi întreaga unghie. Astfel, timpul petrecut pentru a-ți face manichiura sau pedichiura se reduce semnificativ.

În plus, această gel-kraska solid color este disponibilă într-o gamă largă de nuanțe superbe, de la cele mai clasice și rafinate la cele mai îndrăznețe și vibrante. Cu ea vei putea să creezi cele mai interesante combinații de culori și să-ți exprimi personalitatea prin stilul tău unic.

Pentru a folosi această gel-kraska, tot ce ai nevoie este un lampă UV sau LED, care va ajuta la fixarea culorii și la menținerea manichiurii sau pedichiurii tale cât mai mult timp posibil. Aplicarea poate fi făcută cu ușurință cu ajutorul unui penson special pentru unghii.

În concluzie, daca dorești să-ți faci manichiura sau pedichiura într-un mod rapid, eficient și cu o gamă largă de nuanțe superbe, Гель-краска повышенной плотности, sau Solid color gel 5 гр, 19 este soluția ta ideală!