Mandrina rezerva pentru freza electrica Global Fashion, 45000 rotatii, 21V, white

Codul produsului: 15591
Soldul stocului: mult
315 lei
267,75 lei
-15%
63 €
66,15 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 9
Dimensiunile
Lungimea 20.00
Lăţimea 5.00
Înălțimea 3.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Mandrina rezerva pentru freza electrica Global Fashion, 45000 rotatii, 21V, white - cum poate sa iti faca viata mai usoara?

Unghii impecabile sunt o parte importanta a aspectului personal, iar o freza electrica este o unealta necesara si eficienta pentru a le pune in evidenta. Daca esti un profesionist in domeniul cosmeticii sau un utilizator casnic regulat, mandrina rezerva pentru freza electrica Global Fashion este o achizitie ideala pentru o manichiura perfecta.

Cu o putere de 21V, mandrina Global Fashion garanteaza viteze de pana la 45000 de rotatii pe minut. Astfel, fisiile pot fi modelate cu precizie si rapiditate, fara a te zgaria sau a-ti afecta pielea.

Aceasta mandrina este precis ceea ce ai nevoie pentru rezultate remarcabile in timpul tratamentelor de manichiura sau pedichiura. In plus, designul său modern, de culoare albă, se va potrivi in orice salon de infrumusetare. 

Mandrina rezerva pentru freza electrica Global Fashion este usor de utilizat si se potriveste cu majoritatea frezelor de pe piata. Cu ajutorul acestei mandrine de calitate superioara, distribuirea greutatii este reglata perfect pentru a garanta manevrabilitate maxima si o precizie de neegalat.

Daca esti in cautarea unui instrument durabil, capabil sa ofere o manichiura impecabila, indiferent de complexitatea acesteia, mandrina rezerva pentru freza electrica Global Fashion poate fi cea mai buna alegere.

In concluzie, frezele sunt uneltele perfecte pentru obtinerea unei manichiuri impecabile si ingrijite. Mandrina Global Fashion este solutia perfecta pentru amatorii sau profesionistii in acest domeniu, care vor sa faca o pasiune din ingrijirea unghiilor. Datorita performantelor sale superioare, acest instrument va asigura mereu un rezultat de calitate si o experienta confortabila si sigura.