Puser pentru manichiura Global Fashion P-5

Codul produsului: 15316
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
58 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.70
Opinii (1)

Scrie o părere despre produs

2022-11-16 05:46:44
5

Frumoasă armă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

Instrumentul de cuticule de la Global Fashion este un instrument perfect pentru îngrijirea unghiilor și a pielii din jurul acestora. Fabricată din oțel de înaltă calitate, aceasta oferă durabilitate și rezistență excelente. Datorită formei sale înguste și rotunjite a vârfurilor, permite lucrul precis în zonele greu accesibile, inclusiv la baza unghiei.

Indiferent de nivelul de experiență, instrumentul de cuticule de la Global Fashion este indispensabil pentru toți cei care apreciază frumusețea și sănătatea unghiilor. Forma confortabilă, durabilitatea și fiabilitatea acestuia il fac o alegere ideală atât pentru manichiuristele profesionale, cât și pentru cele de acasă. Cu ajutorul acestui instrument, veți obține rezultate impecabile și veți menține unghiile în condiții optime.