Henna for eyebrows - 12 pcs

Codul produsului: 15122
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Henna pentru sprancene este o optiune foarte populara in ultima vreme in industria frumusetii. Multe femei sunt in cautarea unei metode eficiente de a-si contura sprancenele in mod natural si durabil, iar henna este o alegere excelenta pentru aceasta nevoie.

Cu Хна для бровей - 12 шт (care inseamna 12 bucati de henna pentru sprancene), ai la dispozitie suficienta cantitate de henna pentru a-ti contura sprancenele de pana la 12 ori, astfel incat sa te bucuri de o durata mai lunga de culoare si forma perfecta a sprancenelor tale.

Henna este o pudra naturala obtinuta din frunzele de Lawsonia inermis, care se gaseste in India si Orientul Mijlociu. Atunci cand este amestecata cu apa, henna creeaza o pasta care este aplicata pe sprancene. Dupa ce pasta se usuca si este indepartata, culoarea ramane pe piele si pe parul sprancenelor de-a lungul a cateva saptamani, in functie de tipul de piele si de ingrijirea ulterioara.

Cu Хна для бровей - 12 шт, poti alege intre mai multe nuante diferite de henna, astfel incat sa gasesti cea mai potrivita pentru tonul natural al sprancenelor tale. De asemenea, aceasta henna este sigura de utilizat si nu contine chimicale dure sau alte ingrediente nocive pentru piele.

Daca esti in cautarea unei metode naturale si durabile de a-ti contura sprancenele, Хна для бровей - 12 шт este o optiune excelenta si convenabila pentru tine. Este usor de aplicat si ofera o solutie rapida pentru a-ti imbunatati aspectul si conturarea sprancenelor tale in mod natural si frumos.