Crystal set for nails, Global Fashion, different shapes

Codul produsului: 15081
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Unghiile frumos desenate și decorate cu cristale strălucitoare sunt o atracție populară în lumea modei. Acest lucru se datorează în parte seturilor de cristale pentru unghii, care sunt disponibile într-o varietate neîntreruptă de forme și culori.

Seturile de cristale sunt oferite de multe branduri, dar unul dintre cele mai populare este Global Fashion. Acest brand strălucitor de bijuterii oferă o gamă impresionantă de seturi de cristale pentru unghii în culori vibrante și forme variabile.

Există multe forme diferite de cristale, de la cele rotunde, la cele dreptunghiulare și până la cele în formă de frunză sau fluture. Acestea pot fi lustruite pentru a străluci în soare sau ar putea fi aplicate sub formă de grilă, elemente individuale, sau întregi modele.

Un avantaj al seturilor Global Fashion de cristale pentru unghii este că acestea pot fi aplicate ușor de utilizator și se potrivesc oricărei dimensiuni de unghii, indiferent de formă. Iar odată aplicate, cristalele pentru unghii prind viață prin sclipirea lor, făcând orice unghie să arate ca și cum ar fi fost decorată de un profesionist.

Dacă doriți să vă accesorizați unghiile cu cristale strălucitoare și să arătați extraordinar în același timp, atunci Global Fashion este încântat să vă ajute să găsiți setul de cristale perfect pentru nevoile dvs. Acest brand de bijuterii face întotdeauna un lucru clar: unghiile plictisitoare sunt atât de ieri, iar elementele strălucitoare și decorațiunile excentrice sunt ceea ce face o persoană să iasă în evidență.