Water based stickers Peacock Tail Bird BOP300-BOP303

Codul produsului: 15005
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Наклейки на водяной основе Pavlin hvoşt ptice BOP300-BOP303 sunt o noua tendinta in lumea decoratiunilor pentru unghii. Aceste abtibilduri sunt ideale pentru persoanele care doresc sa isi transforme unghiile intr-o adevarata opera de arta, fara a fi nevoie sa apeleze la un profesionist.

Aceste abtibilduri se potrivesc perfect cu toate formele si dimensiunile unghiilor si sunt usor de aplicat. Ele sunt concepute sa arate ca niste pene de pavlin pastrate in apa, adaugand o nota de eleganta si rafinament manichiurii.

Pentru a aplica abtibildurile, trebuie sa urmati doar cateva pasi simpli. In primul rand, trebuie sa va pregatiti unghiile prin curatarea si pregatirea lor. Apoi, trebuie sa scoateti abtibildul din ambalaj si sa il puneti in apa pentru aproximativ 20 de secunde. Cand abtibildul devine transparent, trebuie sa il scoateti din apa si sa il aplicati pe unghia curata si uscata. Apoi, trebuie sa tamponezi usor abtibildul cu degetul sau cu un burete pana cand acesta se fixeaza bine pe unghie.

Aceste abtibilduri pot fi folosite singure sau pot fi combinate cu alte decoratiuni pentru unghii, cum ar fi extensiile de unghii, pentru a obtine aspectul dorit. De asemenea, ele se potrivesc perfect cu o mana de lac transparent sau cu o baza de unghii, pentru a oferi o mai mare durabilitate si stralucire manichiurii.

In concluzie, daca doriti sa va bucurati de unghii spectaculoase, cu o aparenta de pene de pavlin, abtibildurile pe baza de apa Pavlin hvoşt ptice BOP300-BOP303 sunt perfecte pentru dvs. Ele sunt usor de aplicat, se potrivesc cu orice forma si dimensiune de unghii si adauga o nota de eleganta si rafinament manichiurii. Asadar, nu ezitati sa le incercati si sa va bucurati de o manichiura unica si speciala!