Water-based stickers " Flowers " 2055-2066

Codul produsului: 14859
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Наклейки на водной основе "цветы" 2055-2066 – alege ceva special pentru unghiile tale!

Indiferent că ești o doamnă eleganta sau fata liceului, dacă ești la început de drum în domeniul decorărilor unghiilor sau ești deja o profesionistă, o nouă colecție de abtibilduri pentru unghii este aici pentru a-ți aduce un plus de strălucire la manichiura ta.

Наклейки на водной основе "цветы" sunt o nouă colecție de abtibilduri delicate, create special pentru a sublinia frumusețea și grandoarea unghiilor tale. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de modele cu flori. Colecția cuprinde nuanțe calde de alb, roz și roșu, gama de culori care se asortează perfect cu orice ținută. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la compoziția și siguranța lor, deoarece noul tip de abtibilduri pentru unghii este produs din materiale non-toxice și respectă normele de siguranță UE.

Aplicarea abtibildurilor este foarte simplă, deoarece acestea sunt fabricate pe bază de apă. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la curățarea unghiilor, deoarece acestea nu lasă urme sau reziduuri, astfel încât poți fi sigură că manichiura ta va arăta impecabilă întotdeauna. De asemenea, poți combina diferite modele deorece acestea se potrivesc perfect între ele.

Îți poți decora unghiile acasă și în mod unic cu abtibilduri și poți arăta frumusețea ta pe întreg parcursul zilei sau vei străluci într-o seară specială. Оferindu-ți posibilitatea de a experimenta cu stilurile și culorile, te poți bucura de o manichiură unică și fascinantă.

În concluzie, abtibildurile pentru unghii sunt o modalitate economică și simplă de a adăuga acel detaliu special, care îți va face manichiura cu adevărat unică! Наклейки на водной основе "цветы" 2055-2066 – adaugă-le în colecția ta de accesorii de manichiură și poți fi sigură că vei fi o prezență atrăgătoare oriunde te vei duce.