Global Fashion beads 720 pcs, size SS, bronze

Codul produsului: 14826
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Бульонки Global Fashion 720 шт, размер SS, бронза, sunt un set de decoratiuni unghii, ce poate transforma orice manichiura intr-o adevarata opera de arta. Fie ca iti place unghiile lungi si afilate, sau preferi unghiile scurte si rotunjite, acestea sunt accesoriul perfect pentru a-ti indeplini dorintele.

Setul contine 720 de bule de dimensiuni SS, ceea ce inseamna ca sunt de aproximativ 1.3-1.7mm diametru. Acestea sunt fabricate dintr-un aliaj durabil, care asigura o buna rezistenta la uzura, coroziune si oxidare.

Culoarea bronzului da un aer nobil si sofisticat decoratiunilor, si se potrivesc perfect cu orice nuanta a unghiilor tale. Fie ca vrei o manichiura eleganta si sofisticata pentru ocazii speciale sau doar sa adaugi cateva detalii care sa faca diferenta, aceste bule vor fi alegerea perfecta.

Buzele se aplica printr-o baza adeziva pentru unghii, in functie de preferintele tale, si pot fi pozitionate in orice fel doresti. Poate fi nevoie sa folosesti si un instrument special pentru a le fixa, dar acest lucru depinde de dimensiunea unghiilor tale si de modul in care alegi sa aranjezi decoratiunile.

In concluzie, daca esti in cautarea unei optiuni versatile si sofisticate pentru decorarea unghiilor tale, Бульонки Global Fashion 720 шт, размер SS, бронза este solutia perfecta. Indrazneste sa experimentezi si sa creezi cele mai frumoase si originale design-uri pentru unghiile tale, si vei vedea cum un set mic de decoratiuni poate face o diferenta incredibila.