Fimo for nail design Snowman Snowman

Codul produsului: 14816
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фимо для дизайна ногтей, cunoscut si ca Fimo rotungit, este o metoda inovatoare si interesanta de a crea decoratiuni unghii deosebite. Una dintre cele mai populare si indragite modele este Snowman, cunoscut si sub numele de Snegurochka.

Acest model de Fimo este de culoare alba si se formeaza sub forma unei colaci mai groase sau mai subtiri, in functie de preferintele tale. In combinatie cu alte culori, acesta poate fi transformat intr-un design fabulos de Craciun sau iarna, cu un snegurochka zambitor pe unghia ta.

Fimo rotungit de tipul Snowman este foarte usor de manipulat si se poate taia, rula sau presa fara sa se deformeze sau sa isi piarda forma. Acesta nu se va rupe sau fisura, iar culorile vor ramane vii si stralucitoare pentru mult timp.

In plus, acest model de Fimo este foarte prietenos cu pielea, fiind creat dintr-un amestec de material vinilic si argila, ceea ce face ca acesta sa fie complet sigur si usor de utilizat.

asa cum poate fi utilizat in diferite moduri pentru crearea de modele si decoratiuni pentru unghii, precum si pentru alte proiecte de artizanat creative, Fimo rotungit de tipul Snowman este un material indispensabil pentru orice artist al unghiilor.

Asadar, daca esti in cautarea unui mod unic si creativ de a transforma aspectul unghiilor tale, acest model de Fimo este un excelent inceput. Creativitatea nu are limite, asadar ia-l si experimeteaza cu texturi si modele pentru un look deosebit de Craciun sau iarna!