Fimo for nail design Red watermelon Red watermelon

Codul produsului: 14796
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Fimo este un material modern de modelare care poate fi utilizat pentru a crea o varietate de decoratiuni pentru unghiile tale. Fimo rotundit, de exemplu, poate fi utilizat pentru a crea modele precum cel al unei felii de pepene rosu, cunoscut sub numele de Red Watermelon.

Aceasta felie de pepene rosu este creeata prin utilizarea a doua tipuri de culori de Fimo - rosu si verde. Aceste culori sunt apoi rulate in forme de snururi si apoi coapte in cuptorul incalzit la o temperatura specifica. Dupa ce se racesc, snururile sunt taiate in bucati, imitand astfel felia de pepene rosu.

Pentru a utiliza acest model Fimo pe unghiile tale, trebuie doar sa aplici baza de unghii si apoi sa incalzesti putin o bucata de Fimo cu mainile tale pentru a o modela in forma dorita. Aceasta felie de Red Watermelon poate fi aplicata pe varfurile unghiilor sau pot fi create si alte modele cu ajutorul acestor decoratiuni Fimo.

In concluzie, decoratiunile Fimo sunt ideale pentru a-ti transforma unghiile intr-o adevarata opera de arta. Daca iti place un model precum Red Watermelon, nu trebuie decat sa-ti cumperi culorile potrivite si sa te pui la treaba. Cu putina indemanare si creativitate, vei crea o multime de modele unice si originale!