Fimo for nail design Blue-white butterfly White-blue butterfly

Codul produsului: 14780
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фимо для дизайна ногтей (колбаской) Blue-white butterfly Бело-голубая бабочка este una dintre cele mai populare decoratiuni pentru unghii din ziua de azi. Aceasta decoratiune este fabricata din фимо, o masa plastica polimer. 

Spre deosebire de perle sau pietricele, фимо poate fi folosit pentru a crea modele la fel de intricate ca cele gasite pe clopotele schitului St. Basil, iar intr-o multitudine de culori. Pentru Blue-white butterfly Бело-голубая бабочка, фимо este modelat intr-o forma de colbasa lunga, apoi taiat in felii subtiri si aplicat pe unghii pentru a forma modelul unei frumoase si delicate fluturi in tonalitati de alb si albastru.

Aceasta decoratiune pentru unghii este potrivita pentru orice ocazie si poate fi combinata cu alte modele de unghii, pietricele si accesorii, pentru a crea un design personalizat al manichiurii.

In plus, фимо este foarte rezistent si nu se decoloreaza, astfel decoratiunea va fi la fel de frumoasa dupa doua saptamani ca si in prima zi. 

Daca esti in cautarea unei decoratiuni elegante si moderne pentru unghii, atunci фимо pentru дизайна ногтей (колбаской) Blue-white butterfly Бело-голубая бабочка este alegerea ideala. Aceasta va aduce un plus de culoare si farmec manichiurii tale, si va face ca unghiile tale sa straluceasca mai mult decat niciodata.