Nude Flower Nail Design Fimo

Codul produsului: 14770
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фимо – un material frumos și ușor de utilizat în arta de a decora unghiile. Deși se poate găsi în diferite forme și culori, azi vom discuta despre unul special – Фимо колбаской „Nude flower” . 

Această variantă de Фимо este perfectă pentru a crea decoruri de primăvară și vară. Are o nuanță nud delicată și este decorată cu mici flori colorate. Datorită acestor flori, Фимо-ul poate fi folosit în diverse combinații de culori și se integrează perfect în orice design unic pentru unghiile tale. 

Cum să îl folosim? Este foarte simplu! Dacă doriți să creați unghiile decorată cu Фимо Nude flower, trebuie să alegeți câteva elemente de Фимо și să le tăiați foarte fin, folosind un cutter acut. Apoi, aplicați o picătură de lac de unghii pe unghie și apoi aplicați cu atenție piesele de Фимо deasupra lacului. 

Pentru a asigura o fixare mai bună, în timp ce lucrați cu Фимо-ul, utilizați un băț de lemn sau un alt instrument cu cap plat pentru a apăsa cu ușurință cele mici elemente din Фимо cu ușurință. 

După ce aveți toate elementele aplicate pe unghie, puneți încă o picătură de lac de unghii peste Фимo-ul și lăsați să se usuce timp de câteva minute. 

Apoi, puteți completa designul cu alte accesorii sau desene, dacă doriți. 

În concluzie, Фимо-ul în stilul Nude flower este o opțiune minunată pentru a decora unghiile. Este ușor de utilizat și permite creația unor designuri unice și originale, la fel de delicate și frumoase. Nu ezitați să experimentați cu acest material și să încercați diferite combinații de culori și de design pentru unghiile tale.