Shell Stickers Z-D911

Codul produsului: 14760
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Există multe modalități prin care poți să îți decorezi unghiile, dar una dintre cele mai populare opțiuni în ultima vreme este folosirea foliilor de transfer unghii. Astăzi vom vorbi despre Shell Stickers Z-D911, o folie de transfer foarte apreciată.

Shell Stickers Z-D911 este o năclėică pentru unghii cu model deosebit, care se aplică cu ușurință pe orice tip de unghii: scurte, lungi, cu gel sau naturale. Aceasta vine într-un pachet cu 12 foi de diferite dimensiuni, pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor de unghii.

Cum se aplică Shell Stickers Z-D911?

În primul rând, trebuie să-ți pregătești unghiile pentru aplicarea foliei. Îndepărtează orice tip de lac de unghii sau alte produse de pe unghii și asigură-te că sunt curate și uscate. Pentru o aderență mai bună, poți să aplici un strat de lac de unghii transparent.

Apoi, trebuie să tai folia în dimensiunea dorită pentru fiecare unghie, ținând cont de forma și dimensiunea acesteia. Putem aplica o folie pe mai multe unghii, însă atenție să nu se suprapună.

În final, trebuie să aplici folia pe unghia pregătită anterior, presând ușor cu un betisor de lemn sau cu degetul, începând de la mijlocul unghiei și apoi continuând spre margini. Dacă sunt bule de aer, poți să le elimini cu varful cuticulei.

După aplicarea foliei, poți să aplici un strat de lac de unghii transparent pentru a proteja folia și pentru a prelungi durata de viață a manichiurii tale.

Shell Stickers Z-D911 este o opțiune excelentă pentru a-ți decora unghiile într-un mod original și interesant, în orice moment al anului. Aceasta este disponibilă în diferite modele, astfel încât să poți găsi cel care să se potrivească stilului tău și preferințelor tale. Încearcă și tu Shell Stickers Z-D911 pentru a-ți decora unghiile într-un mod ușor și rapid!