Shell Stickers Z-D916

Codul produsului: 14755
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Ți-ai pregătit deja unghia pentru următoarea ta manichiură? Dacă încă nu ai decis cum să o decorezi, avem o idee pentru tine: folosește o folie de transfer pentru unghii! Iar dacă vrei să te asiguri că vei străluci în fața tuturor, atunci încearcă folia de transfer Shell Stickers Z-D916.

Această folie de transfer pentru unghii este una dintre cele mai populare variante de pe piață, datorită eleganței și versatilității sale. Indiferent că alegi să o folosești pentru o manichiură clasică sau una extravagantă, vei fi cu siguranță mulțumită de rezultat.

Folia Shell Stickers Z-D916 se aplică ușor, prin simpla lipire a acesteia pe unghie, după care se dă cu un burețel umed peste folie pentru transferul modelului pe unghie. De asemenea, aceasta se poate aplica și peste lacul de unghii, pentru o strălucire de durată.

Folia de transfer Shell Stickers Z-D916 este disponibilă în diferite culori și modele, astfel încât să poți alege varianta potrivită pentru gusturile tale. Mai mult decât atât, aceasta este rezistentă și poate fi purtată pentru mai multe zile fără să se deterioreze.

Deci, dacă vrei să arăți impresionant la următoarea ta întâlnire, petrecere sau eveniment important, alege folia de transfer Shell Stickers Z-D916 și vei fi în centrul atenției. Îți garantăm că nu vei regreta!