Exclusive Nail Flower 10 decor

Codul produsului: 14572
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Nail Flower 10 este o decoratiune unica pentru unghii, care va adauga un plus de stil si eleganta manichiurii tale. Aceasta decoratiune este realizata manual si este disponibila in mai multe culori, pentru a se potrivi perfect cu preferintele tale.

Aceasta decoratiune va da o incredibila nota de eleganta si vorbesc despre rafinamentul si bunul gust al celui care o poarta. Fiecare decoratiune Nail Flower 10 este creata cu atentie la detalii, astfel incat sa fie perfect asortata cu orice tinuta sau stil.

Ea este confectionata din materiale de inalta calitate, care sunt rezistente si nu se vor deteriora usor. Fie ca o portezi in viata de zi cu zi, la locul de munca sau la un eveniment special, aceasta decoratiune va adauga un plus de frumusete si stil manichiurii tale.

In plus, aceasta decoratiune este disponibila in pachete speciale, care includ alte decoratiuni deosebite pentru unghii, astfel incat sa poti combina si sa obtii un look unic pentru manichiura ta.

Daca esti in cautarea unui mod de a-ti face manichiura sa iasa in evidenta si sa adaugi o nota de rafinament si stil, atunci Nail Flower 10 este alegerea ideala pentru tine. Cu o simpla adaugare a acestei decoratiuni la manichiura ta, vei reusi sa impresionezi si sa dai o nota personala si unica tinutei tale.