Swarovski Global Fashion Crimson 3D nail decor (rhombics)

Codul produsului: 14546
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei ca manichiura ta să fie una cu adevărat spectaculoasă, trebuie să încerci decorul 3D cu cristale Swarovski. Noi îți prezentăm decorul Swarovski Global Fashion Crimson, care constă în niște rânduri de romburi mici dintr-un înalt conținut de cristale Swarovski de culoare roșie.

Acestea conferă manichiurii tale un aspect deosebit de elegant și atrăgător, iar tu vei fi sigură că nu vei trece neobservată. De asemenea, vei fi mulțumită de calitatea înaltă a acestor cristale, datoritǎ cărora nu îți va fi nevoie să îți faci griji că se vor cădea sau se vor zgâria.

Decorul pentru unghii cu romburi Swarovski Global Fashion Crimson este o alegere perfectă pentru orice ocazie, de la evenimente speciale la momentele de zi cu zi în care dorești un look încântător. Acest decor 3D îți va adăuga cu siguranță un plus de eleganță și stil, lăsând lumea să admire frumusețea unghiilor tale.

Îți recomandăm să încerci aceste cristale de la Swarovski pentru a-ți decora unghiile. Sunt un must-have pentru fetele care își doresc unghiile perfecte în orice moment al zilei. Nu ezita și încearcă decorul Swarovski Global Fashion Crimson pentru unghiile tale de vis!