Nail wax, neon Light green 4

Codul produsului: 14456
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 ron
8,10 ron
-10%
1,81 €
1,94 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, industria de beauty a inclus tot mai multe tehnici și produse pentru îngrijirea unghiilor, care nu numai că le protejează, ci și le transformă în adevărate capodopere. O astfel de noutate este втирка для ногтей, adică pudra de unghii, care este aplicată înainte sau după aplicarea gelului sau a ojei.

Unul dintre cele mai noi produse, care a atras atenția multor femei este втирка для ногтей в неоновом цвете Light green 4. Această pudră de neon este perfectă pentru femeile care doresc să își răsfețe unghiile cu un design vibrant și energic.

Pudra de unghii în culoarea Light green 4 se aplică ușor și se poate folosi atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false. Ea poate fi folosită și ca decor pentru alte produse de manichiură, cum ar fi modele de unghii cu aerograf sau stickere pentru unghii.

Кроме того, втирка для ногтей de neon este foarte versatilă, deoarece poate fi combinată cu alte culori de pudră sau ojă pentru a crea un efect de gradient sau un design personalizat. De asemenea, această pudră pentru unghii cu efect neon este rezistentă la apă și poate fi utilizată pentru a crea modele de unghii spectaculoase, care durează mult.

Dacă sunteți în căutarea unui nou produs pentru îngrijirea unghiilor, втирка для ногтей în culoarea Light green 4 poate fi o alegere excelentă. Descoperiți acum cei mai noi trenduri în beauty și creați-vă propriile modele de unghii, care să vă facă să străluciți și să vă simțiți bine în pielea voastră!