Plastic nail stencil (trapezoid) 0.04 mm

Codul produsului: 14443
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumoase si intretinute reprezinta o adevarata carte de vizita a oricarei femei. In ultimii ani, efervescenta in industria frumusetii a dus la dezvoltarea de noi si interesante metode de decorare a unghiilor. In acest context, plasticul se dovedeste a fi un material de baza al acestui domeniu. Astfel, astazi vom vorbi despre un accesoriu foarte util in obtinerea decoratiunilor perfecte, si anume треугольный трафарет из пластика (trapezoid) с толщиной 0,04 мм.

Un sablon plastic pentru unghii, mai exact пластиковый трафарет (trapezoid), se refera la un suport mic ce se plaseaza pe unghie, pentru a ajuta la crearea formei si modelului dorit. Aceste sabloane sunt disponibile in diferite forme si marimi, pentru a se potrivi cat mai bine nevoilor si preferintelor clientilor.

Trapezoidul este o forma de sablon plastic pentru unghii, care este utilizata pentru a crea modele versatila, care pot fi adaptate pentru orice lungime de unghie. Sablonul este subtire (0,04mm), lucru care il face usor de manevrat, iar forma trapezoidala il face un instrument ideal pentru decorarea unghiilor de la baza si pana la varf.

Acest trapezoid este un instrument foarte practic si util pentru persoanele care isi doresc sa obtina modele precise si cu o forma impecabila. Utilizarea acestui sablon plastic pentru unghii este foarte simpla si poate fi realizata chiar si acasa. In plus, trapezoidul poate fi folosit pentru a crea diferite modele, cum ar fi dungi, puncte sau modele abstracte.

In concluzie, daca iti doresti unghii frumoase si perfecte, atunci plasticul ar putea fi ingredientul secret. Иn special, sablonul plastic pentru unghii треугольный трафарет из пластика (trapezoid) cu o grosime de 0,04 мм, se poate dovedi a fi un instrument deosebit de util in obtinerea decoratiunilor perfecte. Acest produs este usor de folosit si poti crea modele la fel de impresionante ca cele realizate intr-un salon de infrumusetare, in confortul propriei case.