Nail Art YC-016 Openwork Nail Sticker

Codul produsului: 14423
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
3 cumpărat
ID: 14419
4 ron
3,60 ron
-10%
Ажурная наклейка для ногтей Nail Art YC-016 este unul dintre cele mai populare produse de decorare a unghiilor disponibile pe piața de profil.

Această nacelieka pentru unghiile moderne este deosebit de versatilă și poate fi folosită pe unghiile naturale sau pe cele artificiale. Cu ajutorul acestei năcliei puteți crea o multitudine de modele deosebite fără să fiți nevoit să petreceți prea mult timp la salonul de înfrumusețare.

Printre avantajele acestei nacelii enumerăm calitatea superioară a materialului din care este confecționată, precum și gama largă de modele și culori disponibile. Mai mult decât atât, aceasta nu pelenete și nu se deteriorează ușor, astfel încât puteți menține manichiura perfectă pentru mai mult timp.

Pentru a folosi această nacelie este necesar să aplicați mai întâi o bază aplicând ojă sau gel de unghii și să urmăriți instrucțiunile de aplicare din manualul de utilizare, astfel încât acestea să se afle în armonie cu modelul ales.

În concluzie,  aș recomanda achiziționarea naceliei pentru unghiile Nail ArtYC-016 tuturor celor care doresc să-și creeze o manichiură unică și deosebită într-un mod accesibil, convenabil și ușor de utilizat.