Staluci 1 kg, roz

Codul produsului: 14269
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Staluci sunt mici piese metalice lucioase, ideale pentru a da un aspect glam si stralucitor unghiilor tale. Fie ca vrei sa creezi un design unic si personalizat sau doar sa adaugi putina stralucire la manichiura ta, stalucile sunt o optiune excelenta. Daca esti fanul culorii roz, atunci stalucile roz sunt perfecte pentru tine.

Stalucile roz sunt disponibile in multe variante de culoare, de la roz pal la roz intens si vibrant. Ele sunt potrivite pentru orice tip de unghii si pentru orice stil. Cele mai populare utilizari ale stalucilor roz sunt pentru tipuri de manichiura precum unghiile acrilice, unghiile tips si unghiile gel.

Stalucile roz sunt disponibile in pungi de un kilogram, o cantitate suficienta pentru a fi utilizata de mai multe ori. Insa, daca doresti doar cateva bucati, poti cumpara stalucile roz la bucata sau in pungi mai mici.

Pentru a utiliza stalucile roz, este recomandat sa aplici mai intai un strat de baza pe unghii, urmat de un strat de lac de unghii transparent. Apoi, poti aplica stalucile cu ajutorul unui stilou pentru unghii sau cu degetul. Pentru a fixa stalucile, este necesar sa aplici un strat de lac de unghii transparent deasupra lor.

Stalucile roz sunt un mod creativ de a adauga un plus de stralucire si de personalitate manichiurii tale. In plus, ele sunt accesibile si usor de utilizat. Deci, daca iti doresti o manichiura stralucitoare si in trend, nu uita sa incerci stalucile roz.