Straluci 1 kg, culoare liliac

Codul produsului: 14268
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Strălucește și inspiră cu strălucirea minunată a sclipiciului Liliac Straluci 1 kg!

Dacă sunteți în căutarea unui sclipici indraznet și strălucitor, atunci trebuie să încercați acest strălucitor Liliac de la Straluci 1 kg. Această nuanță Liliac vibră într-un mod incredibil și va adăuga cu siguranță un plus de stil manicurei tale.

Inspirat de culoarea vibrantă Liliac, acest sclipici miroase a puritate și frumusețe. Nu veți găsi o nuanță mai potrivită pentru unghiile voastre decât aceasta. Particulele de sclipici sunt mici, care creează un aspect uniform și radiant. Deci, puteți fi siguri că unghiile dvs. vor avea un aspect glam.

Oferind o cantitate generoasă, strălucirea Liliac poate fi combinată cu o mulțime de opțiuni de decorare a unghiilor, cum ar fi nail artul și extensia unghiilor. Poate fi utilizat singur, pentru un aspect subtil, sau poate fi combinat cu o varietate de alte culori și finisaje pentru a crea designuri unice de manichiură.

Nu este nimic mai frumos decât unghiile strălucitoare și elegante, iar acest sclipici Liliac nu face excepție. Cu strălucirea sa inegalabilă și cantitatea generoasă oferită, puteți fi siguri că veți fi în centrul atenției oriunde veți merge. Așadar, nu mai stați pe gânduri și încercați Liliac Straluci 1 kg pentru unul dintre cele mai strălucitoare manichiuri posibile!