Aspirator colector praf de unghii, plastic, culoare alba

Codul produsului: 14261
Soldul stocului: nu avem în stoc
77 ron
69,30 ron
-10%
15,47 €
16,53 $
76 cumpărat
76 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 152
Dimensiunile
Lungimea 12.50
Lăţimea 28.00
Înălțimea 18.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Hota pentru manichiură este o unealtă esențială în saloanele de înfrumusețare și nu numai. Această hoodă, de culoare albă și fabricată din plastic de calitate superioară, are rolul de a absorbi praful creat în timpul manichiurii și pedichiurii, în special în timpul pilirii și șlefuirii unghiilor.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei hote pentru manichiură este că aceasta este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu, poziționați aparatul de aspirare acolo unde este cel mai mare volum de praf de unghii, în timp ce lucrați la unghii. De asemenea, face o treabă excelentă și cu praful fin creat în urma pilirii și șlefuirii unghiilor.

Hota pentru manichiură este, de asemenea, foarte ușor de curățat, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în saloanele de înfrumusețare. Puteți curăța aparatul cu ușurință prin utilizarea unei perii moi și apei. Hota poate fi ținută curată astfel încât să nu trebuiască să faceți nicio investiție in timp și resurse pentru înlocuirea acesteia.

În concluzie, hota pentru manichiură albă, din plastic, este o unealtă esențială în saloanele de înfrumusețare, care poate fi folosită cu ușurință și curățată în mod simplu și rapid. Aceasta face o treabă excelentă în absorbirea prafului de unghii și este perfectă pentru îmbunătățirea mediului de lucru al personalului salonului dvs. de înfrumusețare.