Stamping disc Global Fashion #106

Codul produsului: 14171
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,51 $
18 cumpărat
18 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 42
Dimensiunile
Lungimea 12.80
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Discul pentru stampilare Global Fashion #-106 este unul dintre cele mai avansate si originale instrumente pentru decorarea unghiilor. Acesta are o textură fină si o dimensiune ideală pentru a produce modele precise si dinamice pe unghiile tale.

Materialul din care este confecționat discul este rezistent, astfel încât poate fi utilizat de mai multe ori pentru a crea modele diferite. Global Fashion #-106 include numeroase modele de flori, motive geometrice si modele cu stiluri diferite. Aceste modele sunt ideale pentru a crea o varietate de designuri unice si origanale pe unghiile tale.

După ce ai ales un model de pe disc, trebuie să aplicați vopseaua de unghii suficientă ca să acopere desenul. Apoi, utilizați ștamplul si puneti-l pe discul cu modelul înclinaţi-l la unghiul corect si presati-l usor pe vopseaua de pe discul pentru stampilare. Acum ștampila are modelul dorit pe ea si puteti să o aplicați pe unghia dumneavoastră dupa cum doriti.

Cu discul de stampilat Global Fashion #-106, nu trebuie să fii un specialist în arta manichiurii pentru a crea modele impresionante. Discul este perfect pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătățească abilitatile de decorare a unghiilor si să experimenteze cu diferite modele si stiluri. Deci, dacă doriți să vă impresionați prietenii cu unghiile frumoase si originale, atunci discul pentru stampilare Global Fashion #-106 este alegerea perfectă.