Ștampilarea discului Global Fashion #-23

Codul produsului: 14107
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,51 $
13 cumpărat
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 36
Dimensiunile
Lungimea 12.80
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Stăpânii unghiilor își doresc să impresioneze cu fiecare lucru pe care îl fac - de la extinderea unghiilor, până la decorarea lor și accesoriile de ștampilare. Iar când vine vorba de ștampilarea unghiilor, matritele și accesorii de ștampilare sunt cea mai recenta inovație. Ștampilarea discului Global Fashion #-23 este unul dintre cele mai recente modele de matrite și accesorii de ștampilare care pot fi utilizate pentru a crea unghiile perfecte și elegante.

Acest model de matrice pentru ștampilare este creat pentru a ajuta atât începătorii, cât și experții în arta de a decora unghiile, să obțină unghiile ideale și perfecte. Matricea vine cu imagini diverse, de la modele florale, animale, până la modele abstracte, oferind posibilități diverse pentru decorarea unghiilor.

Pentru a utiliza matritele de ștampilare, este necesar să se aplice un lac de unghii pe imaginea dorită, apoi să se utilizeze o racletă pentru a îndepărta excesul de lac și pentru a transfera imaginea de pe matrice pe unghie. Acest proces necesită un pic de practică și răbdare, dar va merita cu siguranță rezultatul final.

Pentru a face ca unghiile să arate și mai bine, se pot utiliza accesorii de ștampilare pentru a adăuga un pic de strălucire și stil. Acestea pot fi decorate cu cristale Swarovski, perle sau alte tipuri de pietre prețioase, oferind posibilități diverse de personalizare.

Global Fashion #-23 este un must-have pentru oricine dorește să-și transforme unghiile în adevărate opere de artă. Cu o varietate de modele și accesorii de ștampilare disponibile, toți cei pasionați de îngrijirea unghiilor pot afla cum să folosească matritele pentru ștampilare și să obțină unghii frumoase și profesionale în câteva minute.