Matrita pentru stampila unghii, Global Fashion #-37

Codul produsului: 14106
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,51 $
16 cumpărat
16 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 47
Dimensiunile
Lungimea 12.80
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
În era modei rapide, fiecare articol vestimentar sau accesoriu trebuie să fie în tendințe. Iar ceea ce se regăsește pe unghii face cu siguranță parte din această categorie. Din fericire, există multiple opțiuni pentru a-ți decora unghiile și a le face să strălucească. Printre acestea se numără și ștampilarea cu matrite de stampilă.

Atunci când vine vorba de ștampilare, există multe opțiuni de a alege de la matrite cu modele florale până la cele cu animale. Discul Global Fashion #-37 este o alegere excelentă pentru iubitorii culorilor pastelate și a modelelor abstracte.

Discul este format din cinci modele diferite: două cu model floral, două cu model abstract și unul cu model geometric. Fiecare model este format din mai multe elemente care pot fi aplicate separat sau împreună, pentru a crea un design unic.

Pentru a începe, trebuie să alegi culorile preferate și lacurile de unghii potrivite. După ce ai aplicat lacul de bază și lacul de unghii ales, trebuie să aplici o picătură de lac de unghii pentru ștampilă pe discul cu model Global Fashion #-37. Cu ajutorul șpaclului special, precum și al unei perne de ștampilare poți apoi aplica modelul pe unghii.

Cu aceste tehnici simple și materialele potrivite, ai putea să obții un set de unghii perfecte și în tendințe cu ștamplarea discului Global Fashion #-37. Așadar dacă doriți să aveți unghii frumoase și la modă, atunci încercați această tehnică de ștampilare și veți obține cu siguranță niște modele unice și impresionante.