Ștampilarea discului Global Fashion #-130

Codul produsului: 14077
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,51 $
43 cumpărat
43 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 51
Dimensiunile
Lungimea 12.80
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Dacă sunteți un pasionat al manichiurii și doriți să adăugați un element special pe unghiile dvs., atunci ar trebui să încercați tamponarea discurilor de estampare. Una dintre cele mai populare opțiuni disponibile este discul Global Fashion #-130.

Acest disc de estampare este fabricat dintr-un material durabil, astfel încât să puteți utiliza tamponul de nenumărate ori fără a se deteriora. Are o varietate de modele pentru a crea o varietate de aspecte elegante, inclusiv modele florale, geometrice sau abstracte. Modelele sunt gravate în discul de estampare într-un fel care face ca tamponarea să se facă cu ușurință.

Tamponarea cu un disc de estampare poate părea intimidantă la început, dar cu puțină practică, oricine poate realiza aspectul dorit. Primul pas este de a alege culoarea dorită pentru lacul de unghii. Dacă doriți să utilizați mai multe culori, ar trebui să aplicați prima culoare pe discul de estampare și apoi să adăugați cea de-a doua culoare cu un tampon de estampare pe modelul dorit.

După ce aveți lacul de unghii sau lacurile gata, trebuie să aplicați un strat fin pe modelul selectat de pe discul de estampare. Se urmează aplicarea unui tampon de estampare cu ușurință și apoi aplicarea modelului pe unghiile dvs. curățate în prealabil. După ce ați aplicat modelul pe unghii, trebuie să aplicați un strat transparent pentru a proteja modelul.

În concluzie, tamponarea discului Global Fashion #-130 este o modalitate unică și distractivă de a vă decora unghiile. Cu o varietate de modele disponibile, puteți crea aspectul dorit cu ușurință și cu puțină practică. Decorați unghiile cu un disc de estampare este o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și stil unghiilor guvernate.