Autocolante pentru tatuaje metalice CT-101

Codul produsului: 13915
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Autocolantele pentru tatuaje metalice CT-101 sunt la moda in aceasta perioada. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care doresc sa isi puna in valoare corpul cu tatuaje temporare metalice frumoase si elegante.

Aceste autocolante sunt disponibile in diferite modele si forme, astfel incat oricine poate gasi ceva care sa corespunda stilului si preferintelor lor. Fie ca alegeti un model simplu sau unul mai elaborat, aceste tatuaje temporare vor adauga cu siguranta un plus de stil si personalitate oricarei tinute.

Ce este atat de grozav la aceste autocolante pentru tatuaje metalice CT-101 este faptul ca nu trebuie sa faceti neaparat un tatuaj adevarat pentru a va bucura de efectul acestor mici opere de arta temporare. Cu aceste tatuaje temporare, puteti schimba aspectul corpului dumneavoastra ori de cate ori doriti, fara a fi nevoie sa va angajati intr-un tatuaj permanent.

Folosirea acestor autocolante este foarte simpla si nu este nevoie sa aveti experienta in aplicarea de tatuaje. Doar luati autocolantul si aplicati-l pe pielea curata si uscata, apoi stergi cu o carpa umeda cateva secunde. Acesta va ramane acolo pentru urmatoarele cateva zile, in functie de cat de mult te uiti dupa el si cum iti ingrijesti pielea.

In plus, aceste autocolante pentru tatuaje metalice CT-101 sunt perfecte pentru orice ocazie. Daca aveti un eveniment special sau daca doriti pur si simplu sa va schimbati look-ul, aceste autocolante sunt ideale.

In concluzie, autocolantele pentru tatuaje metalice CT-101 sunt o modalitate excelenta de a va bucura de frumusetea tatuajelor fara a fi nevoie sa faceti un tatuaj permanent si fara a fi nevoie sa cheltuiti o suma mare de bani pe un model de tatuaj. Acestea sunt foarte usor de aplicat, foarte versatile si vor adauga cu siguranta un plus de stil si personalitate oricarei tinute.