Autocolante pentru tatuaje metalice CT-147

Codul produsului: 13801
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să-ți personalizezi look-ul într-un mod inedit, iar tatuajele te sperie sau pur și simplu nu vrei să-ți faci unul permanent, autocolantele pentru tatuaje metalice pot fi o soluție perfectă. Printre cele mai populare modele se numără CT-147, care îți oferă un aspect glam și elegant.

Tatuajele metalice CT-147 sunt disponibile sub diferite forme și dimensiuni, astfel încât să se potrivească oricărei părți a corpului. Pe lângă culoarea metalică, aceste autocolante mai au și alte detalii precum strasuri sau diferite forme de zirconiu, oferindu-ți un aspect unic și elegant.

Aplicarea autocolantelor CT-147 este foarte simplă și rapidă. În primul rând, curăță bine zona de aplicare cu apă și săpun, apoi usucă cu grijă. Îndepărtează folia protectoare și aplică autocolantul pe piele, apăsând ușor cu degetele pe margini, pentru a se lipi bine.

Tatuajele metalice CT-147 pot fi purtate timp de câteva zile, în funcție de felul în care le îngrijești. Pentru a le menține într-o stare bună cât mai mult timp, evită să le cureți prea des cu substanțe chimice sau cu un burete abraziv. De asemenea, încearcă să eviți să le expui prea mult la apă.

Autocolantele pentru tatuaje metalice sunt o modalitate excelentă de a adăuga un plus de stil ținutei tale. Sunt potrivite pentru orice ocazie, fie că este vorba despre o petrecere, un festival sau o zi obișnuită la birou. Alege modelele care ți se potrivesc cel mai bine și bucură-te de un look stilat și original.