Combină combinată (alb)

Codul produsului: 13605
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

O combinație de pieptene și perie este un instrument foarte util în îngrijirea părului. Acesta este cel mai bun instrument pentru a dezlega nodurile și a netezi părul, fără a-l trage sau a-l deteriora. Combinația combinată albă este concepută în special pentru a oferi o îngrijire delicată și o finisare perfectă a părului.

Combinația albă este perfectă pentru toate tipurile de păr, indiferent de grosime, textură sau lungime. Este ideală pentru a îndepărta murdăria și pentru a oferi un aspect neted, strălucitor și sănătos părului. Combinația albă este dotată cu o perie rotundă la un capăt și un pieptene infrumusetător la celălalt capăt.

Pentru a utiliza combinația albă, începeți prin a pieptăna părul cu pieptenele pentru a dezlega nodurile și a îndepărta murdăria și impuritățile. Apoi utilizați peria rotunda pentru a netezi părul și pentru a-i conferi un aspect strălucitor și frumos. Combinația albă este, de asemenea, perfectă pentru coafarea părului, și pentru a-i oferi un aspect elegant și sofisticat.

Îngrijirea părului este foarte importantă, și un instrument precum combinația albă poate face o diferență semnificativă în îngrijirea corectă a acestuia. Utilizarea combinatiei combinate albă pentru părul dumneavoastră va ajuta la păstrarea părului sănătos și strălucitor, iar coafura va arăta întotdeauna perfectă.