Accesoriu pentru cuticule diamantate, bilă, tăietură albastră 001 / 025R

Codul produsului: 13555
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 ron
7,20 ron
-10%
1,61 €
1,73 $
23 cumpărat
23 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Accesorii pentru manichiura și pedichiura sunt indispensabile pentru cei care își doresc să aibă mereu unghii frumoase și îngrijite. Din gama de accesorii, un accesoriu pentru cuticule diamantate, bilă și tăietură albastră 001/025R este o alegere ideală.

Accesoriul pentru cuticule diamantate este utilizat pentru a îndepărta cuticula și pentru a face unghiile să pară mai lungi și mai elegante. Acesta este realizat dintr-un material special, moale și flexibil, care poate fi utilizat pentru a curăța ușor și în siguranță zona cuticulei, fără a deteriora pielea. Diamantele din discul accesoriului ajută la rafinarea pielii. 

Bila este un alt accesoriu important pentru manichiură, deoarece ajută la îndepărtarea pielii decedate. Aceasta este realizată dintr-un material dur și fin, făcând-o ideală pentru utilizare pe orice tip de piele. De asemenea, este perfectă pentru a curăța unghiile și a le da strălucire. 

Tăietura albastră 001/025R face parte din categoria biturilor de frezat pentru unghii, iar acestea sunt esențiale pentru orice manichiuristă profesionistă. Este perfectă pentru îndepărtarea gelului sau a acrilului de pe unghiile artificiale și poate fi utilizată pentru curățarea ușoară a unghiilor naturale. De asemenea, tăietura albastră este și ideală pentru a crea forme precise și netede. 

În concluzie, un accesoriu pentru cuticule diamantate, bilă și tăietură albastră 001/025R sunt trei accesorii esențiale pentru a obține o manichiură și pedichiură perfecte. Acestea oferă rezultate excelente și sunt ideale pentru utilizarea atât de către profesioniști, cât și de către cei care doresc să-și îngrijească unghiile acasă. Este important să alegeți produse de calitate pentru a asigura că veți obține cele mai bune rezultate și o îngrijire adecvată a unghiilor.