Foarfece pentru cuticule Global Fashion S-7

Codul produsului: 13526
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
105 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 21
Dimensiunile
Lungimea 18.50
Lăţimea 9.50
Înălțimea 0.80
Opinii (4)

Scrie o părere despre produs

2023-11-14 08:49:53
5

Awesome!!!!

GlobalFashion

Bună ziua, ne bucurăm sincer că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Aruncați, de asemenea, o privire la alte articole din gama noastră largă, făcând clic pe logo-ul magazinului Global Fashion. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții mărcii noastre! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2023-09-13 06:29:40
5

2023-08-23 18:45:46
5

2022-08-01 06:33:23
4

În aparență, asemănătoare foarfecelor de manichiură ale unei "persoane sănătoase" - fără coroziune, fără bavuri, cu lamele bine îmbinate. În principiu, în lucru nu este rău, dar nu foarte ascuțite. Din plusuri există un caz pentru ei, dar este făcut neglijent. Nu cred că își merită banii.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

Produse asemănătoare
Dacă ești în căutarea unor foarfece speciale pentru cuticule, Global Fashion S-7 este alegerea perfectă pentru tine. Aceste foarfece sunt fabricate din oțel inoxidabil, fiind durabile și ușor de utilizat.

Foarfecile sunt proiectate într-un mod special pentru a decupa cu ușurință și precis cuticulele, fără a îndepărta excesiv pielea sănătoasă de la marginea unghiei. Mânerul ergonomic oferă o priză sigură și confortabilă în timpul folosirii, făcând manichiura o activitate mai ușoară și mai plăcută.

Global Fashion S-7 este la fel de eficient și în cazul altor aplicații, cum ar fi tăierea unghiilor, îndepărtarea pielii uscate și fragile, sau alte intervenții de îngrijire a unghiilor.

Datorită designului unic și a materialelor de calitate superioară, aceste foarfece sunt un instrument versatil și eficient pentru oricine care își dorește unghiile frumoase și bine îngrijite. Cu siguranță, aceste foarfece devin indispensabile pentru o manichiură perfectă și profesională în propriul cămin. 

Global Fashion S-7 este soluția ideală pentru cele mai bune rezultate în ceea ce privește îngrijirea unghiilor tale. Nu mai sta pe gânduri și investește în aceste foarfece profesionale pentru unghii perfecte!