Ceramic nozzle, cylinder, blue notch, Large Barrel M3/32 (c)

Codul produsului: 13079
Soldul stocului: nu avem în stoc
37 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 34
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În lumea manichiurii și pedichiurii, aparatele pentru manichiură și pedichiură și uneltele asociate au avut un impact semnificativ în domeniu. Biturile pentru freza electrică sunt printre cele mai utilizate și cele mai versatile unelte pentru îngrijirea unghiilor. Una dintre aceste nasade este Керамическая насадка, цилиндр, синяя насечка, Large Barrel M3/32 (c).

Această nasadă este fabricată din ceramică de înaltă calitate și este compatibilă cu toate frezele electrice standard. Cu un design cilindric, poate fi folosită pentru a îndepărta cuticulele și a netezi sau a forma suprafața unghiilor. Cea mai notabilă caracteristică a acestei nasade este înțepătura sa de tip "синяя насечка", care îi conferă puterea de a lucra rapid și eficient în timp ce minimizează disconfortul pentru client.

Această nasadă este un instrument indispensabil pentru specialiștii în manichiură și pedichiură. Este capabil să îndeplinească o varietate de sarcini de la îndepărtarea stratului gros de unghii, până la îndepărtarea cuticulelor și formarea sau netezirea suprafeței unghiilor. Datorită materialului său ceramic de înaltă calitate, este durabil și poate fi utilizat multi ani de zile.

Este foarte important să alegeți cele mai bune unelte pentru îngrijirea unghiilor și nasadă Керамическая насадка, цилиндр, синяя насечка, Large Barrel M3/32 (c) este o opțiune excelentă pentru orice specialist în domeniu. Cu această nasadă, veți putea oferi un serviciu de calitate superioară tuturor clienților dumneavoastră.