Set of Global Fashion Premium Lashes Mixed (7-15 mm) L 0.10

Codul produsului: 13063
Soldul stocului: nu avem în stoc
30 ron
27 ron
-10%
6,03 €
6,47 $
13 cumpărat
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 37
Dimensiunile
Lungimea 11.80
Lăţimea 6.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Beauty industry-ul este un domeniu care a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Din ce in ce mai multe femei aleg extensiile de gene, pentru a-si accentua frumusetea si pentru a obtine un aspect mai sofisticat si elegant. Astfel, companiile care produc extensii de gene si accesorii pentru acestea se lupta pentru a veni mereu cu produse si solutii noi si mai bune pentru satisfacerea clientelor.

Printre aceste produse, Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) L 0.10 se remarca prin calitatea lor de top si prin designul unic. Aceste extensii vin intr-un set deosebit, care contine pana la 20 de benzi cu gene, mixate intre 7 si 15 mm si o grosime de 0.10 mm, ceea ce le face sa para cat mai naturale posibil, fara a crea o impresie de exces.

Calitatea acestor gene este garantata de producatorul lor, care a folosit cele mai bune materiale si tehnologii avansate in realizarea acestora. De asemenea, adezivul utilizat este prietenos cu pielea si nu creeaza reactii adverse.

Pentru ca aceste extensii sa fie aplicate corespunzator, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist in extensii de gene. Aceasta metoda este tot mai populara si este preferata de femeile din intreaga lume, datorita avantajelor pe care le ofera. Extensiile de gene iti dau mai multa incredere in tine, iti permit sa economisesti mai mult timp dimineata, pentru ca nu mai trebuie sa te machiezi si sa aplici mascara, si ofera un aspect natural si elegant in acelasi timp.

In concluzie, daca esti in cautarea unei solutii eficiente si de calitate pentru intretinerea extensiilor tale de gene, Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) L 0.10 reprezinta o alegere excelenta. Acest set este perfect pentru oricine isi doreste un look natural si sofisticat in acelasi timp. Alege calitatea si frumusetea, alege aceste extensii de gene premium!