Set of ribbon lashes Global Fashion Premium Lashes mix (8-15 mm) D 0.07

Codul produsului: 13055
Soldul stocului: nu avem în stoc
30 ron
27 ron
-10%
6,03 €
6,47 $
7 cumpărat
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 11.80
Lăţimea 6.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Să vorbim despre Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (8-15 мм) D 0.07! Aceste gene sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru oricine caută să își extindă longevitatea genelor sale. Ele sunt făcute să fie subțiri și usoare, totusi oferă o fermitate suficientă către firul natural de gene.

Acest set vine cu mai multe lungimi diferite, de la 8mm la 15mm, pentru a permite o întreagă gamă de opțiuni de design pentru gene. Netecerea oferită de firul D 0.07 înseamnă că liniile de gene pot fi concepute cu extrem de multă precizie.

Гlobal Fashion Premium Lashes oferă, de asemenea, o gamă largă de culori și grosimi, astfel încât poți fi sigur că există o alegere perfectă pentru tine. Aceste seturi de gene sunt realizate din materiale premium, astfel încât să fie sigure și de înaltă calitate.

Așadar, dacă doriți să vă întindeți genele sau să adăugați un plus de strălucire privirii dvs., Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (8-15 мм) D 0.07 sunt fcăut pentru dvs. Acestea sunt ușor de aplicat și oferă o frumusețe naturală și fermecătoare genelor.