Nail decor, small hexagons, 12 colors

Codul produsului: 13000
Soldul stocului: nu avem în stoc
21 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 16
Dimensiunile
Lungimea 11.50
Lăţimea 9.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Декор для ногтей poate fi o formă excelentă de a adăuga o notă personală la manichiura sau pedichiura dvs. Și una dintre cele mai populare forme de decor pentru unghii în prezent sunt șestigrafnicii mici.

Cutiile cu decoratiuni diverse, care conțin aceste șestigrafnici, sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Printre cele mai populare se numără cutiile cu șestigrafnici mici în 12 culori diferite. Aceste cutii includ o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât să puteți crea o varietate de modele și stiluri unice pentru unghiile dvs.

Pentru a utiliza aceste șestigrafnici, trebuie mai întâi să aplicați lacul de unghii preferat. După ce acesta s-a uscat, puteți aplica o cantitate mică de adeziv pe partea din spate a șestigrafnicului și să îl poziționați pe unghie. Pentru a asigura o utilizare mai lungă și o aderență mai bună, puteți aplica un strat subțire de lac transparent peste designul final.

Există multe stiluri și paletă de culori diferite de șestigrafnici, astfel încât să puteți crea o varietate de modele și teme, de la minimalist la extravagante.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități noi și interesante de a vă decora unghiile, încercați aceste șestigrafnici și cutiile cu decoratiuni diverse. Vă vor permite să vă creați unghiile cu stilul și personalitatea dvs!