Wax tablets Global Fashion, Green, Hot wax 500 gr.

Codul produsului: 12914
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 22
Dimensiunile
Lungimea 23.50
Lăţimea 6.20
Înălțimea 6.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Epilarea reprezintă una dintre cele mai importante activități de îngrijire personală, pe care multe femei o consideră esențială în rutina lor zilnică. În acest sens, un produs care face deliciul doamnelor este Воск в таблетках Global Fashion, Green, Hot wax 500 гр.

Acest produs, disponibil într-o formă practică de tabletă, este conceput pentru a oferi o experiență de epilare fără durere. Formula sa specială este capabilă de a elimina cu ușurință părul nedorit de pe zona dorită, fără ca aceasta să provoace vreo iritație.

Pe lângă aceasta, Воск в таблетках Global Fashion, Green, Hot wax 500 гр este un produs cu un conținut ridicat de ingrediente naturale, ceea ce îl face și mai atractiv pentru utilizatori. Formula sa este bogată în uleiuri benefice și alte substanțe terapeutice, care ajută la hidratarea pielii și la îndepărtarea celulelor moarte.

Pe lângă beneficiile sale de îngrijire personală, acest produs este și perfect pentru folosirea în saloanele de înfrumusețare. Tabletele pot fi încălzite rapid și ușor, astfel încât să obținem un vâscozitate optimă, iar cantitatea mare din pachet permite efectuarea mai multor tratamente.

Cu ajutorul Воск в таблетках Global Fashion, Green, Hot wax 500 гр, femeile pot obține o piele netedă și delicată într-un mod rapid și eficient, fără a fi nevoie să meargă la saloanele de înfrumusețare. Indiferent dacă sunteți o persoană ocupată care nu are mult timp pentru epilare sau doriți să economisiți bani pe termen lung, acest produs merită cu siguranță încercat.