Palette on a ring rose, transparent 10 pcs

Codul produsului: 12909
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 7.50
Lăţimea 10.00
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Палитра на кольце роза, прозрачная 10 шт, este un accesoriu indispensabil pentru extinderea unghiilor, care ajută la obținerea unei manichiuri perfecte și profesionale.

Această paletă este formată din 10 bucăți transparente, montate pe un inel de plastic, care se fixează la deget. Fiecare paletă are o formă ovală și este proiectată astfel încât să ofere un spațiu maxim pentru aplicarea nail art-ului.

De obicei, această paletă este utilizată pentru testarea culorilor și a modelelor pe care dorim să le aplicăm pe unghii. Prin folosirea acestei palete, putem să compare diferite culori sau nuanțe, să vedem cum se comportă în lumină și să facem alegerea potrivită pentru manichiura noastră.

O altă utilizare importantă a acestei palete este în timpul aplicării extensiilor de unghii. Aceasta face posibilă paletarea de exersat, oferind practicantului posibilitatea de a exersa și de a îmbunătăți tehnica. În plus, această paletă ajută la economisirea de material, deoarece poate fi practicat pe aceasta, în loc să fie aplicat direct pe unghie sau pe o hârtie de paletare.

În general, această paletă este un instrument esențial pentru orice tehnician în domeniul manichiurii și pentru oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de pictură sau de aplicare a extensiilor de unghii.

În concluzie, dacă doriți să aveți o manichiură perfectă, profesională și să economisiți timp și material, Палитра на кольце роза, прозрачная 10 шт este un accesoriu pe care ar trebui să îl aveți întotdeauna la îndemână.