Swarovski square stones, chameleon 12 pcs

Codul produsului: 12894
Soldul stocului: nu avem în stoc
20 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 29
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 7.50
Înălțimea 0.02
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Cristalele Swarovski sunt unul dintre cele mai populare elemente decorative utilizate in industria ingrijirii unghiilor. Cu proprietatile sale stralucitoare si stralucitoare, aceste cristale adauga farmec si eleganta designului unghiilor. Una dintre varietatile deosebite de cristale Swarovski sunt cele de forma patrata, sau Камни Swarovski квадратные.

Aceste cristale patrate Swarovski vin intr-o gama variata de culori si stiluri. Un stil interesant este cel al cristalelor de tip chameleon, care schimba culorile in functie de iluminare si pozitie. Aceste cristale vin intr-un pachet de 12, astfel incat sa puteti fi siguri ca va veti bucura de o varietate de culori si nu veti rata niciodata ocazia de a le folosi in designul unghiilor.

Fie ca sunteti un profesionist in domeniul manichiurii sau un enthusiast la inceput de drum, cristalele Swarovski patrate sunt perfecte pentru a aduce un plus de eleganta si stralucire unghiilor. Acestea pot fi utilizate pentru a completa modele precum french maniciure, dar si pentru a crea modele noi si unice, in functie de imaginatia si gusturile personale.

Intrucat cristalele Swarovski de calitate superioara sunt fabricate pentru a rezista, acestea va vor oferi un stil stralucitor si durabil pentru unghiile dumneavoastra. Deci, daca doriti sa adaugati putin glam si stralucire vieti dumneavoastra, atunci Камни Swarovski квадратные, хамелеон 12 шт sunt alegerea ideala pentru unghiile dumneavoastra.