Swarovski crystal stones, dark green, mix size

Codul produsului: 12881
Soldul stocului: nu avem în stoc
14 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 13.70
Lăţimea 7.90
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


În ultima vreme, decorarea unghiilor a devenit o artă în adevăratul sens al cuvântului. Tot mai multe femei aleg să îşi extindă unghiile pentru a putea aplica diverse decoratiuni şi astfel, îşi pot pune în valoare personalitatea şi stilul. Unul dintre cele mai populare elemente decorative sunt cristalele Swarovski, care oferă o strălucire unică şi o nota de eleganţă.

Din cadrul gamelor de culori disponibile, cele mai dorite sunt cristalele Swarovski de culoare verde închis. Acestea sunt perfecţionate special pentru a oferi un aspect cat mai natural, precum pietrele semipreţioase, ceea ce le face ideale pentru orice ocazie.

Pe lângă această particularitate, cristalele Swarovski sunt disponibile în diverse dimensiuni şi forme. În acest sens, există posibilitatea de a achiziţiona pachete mix de cristale de dimensiuni diferite, care se potrivesc cu orice tip de unghie şi substrat. Astfel, se poate crea un model de design unic şi personalizat.

Și nu trebuie să uităm de faptul că cristalele Swarovski sunt deosebit de rezistente şi durabile, rezistând la uzura zilnică. De asemenea, acestea sunt foarte uşor de aplicat şi pot fi combinate cu alte elemente decorative, cum ar fi cerneala, gelurile sau picturile de unghii.

Deci, dacă îţi doreşti să iesi în evidenţă şi să ai o manichiură de invidiat, un set de cristale Swarovski de dimensiune mixtă în tonuri de verde închis poate fi soluţia perfectă pentru tine. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi creează o creaţie unică pentru unghii tale!