Set folie 10 buc (an nou) 25

Codul produsului: 12641
Soldul stocului: nu avem în stoc
12 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 32
Dimensiunile
Lungimea 12.70
Lăţimea 10.20
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă ești în căutarea unor idei noi pentru manichiura ta de Revelion, atunci un set de folii de transfer este o opțiune excelentă și ușor de folosit. Setul de folie 10 buc (an nou) 25 conține 10 modele diferite de folii cu teme de Anul Nou, ceea ce îți va permite să îți personalizezi manichiura într-un mod surprinzător și original.

Acest set de folii de transfer este format din modele variate, de la stele strălucitoare și globuri ornate cu pietre, până la mesaje pătrunzătoare precum "La mulți ani" și "Fericit An Nou". Folosind aceste folii, manichiura ta de Revelion va fi cu siguranță una de invidiat.

Folia de transfer este ușor de folosit, iar cu ajutorul unui topcoat și a unei lămpi LED UV, aceasta se va lipi perfect pe unghiile tale. Procesul de aplicare este rapid și eficient, astfel încât vei avea o manichiură strălucitoare în numai câteva minute.

În plus, acest set este și foarte versatil, deoarece poate fi folosit pe unghiile naturale sau pe cele artificiale. Indiferent de tipul de unghii pe care le ai, aceste folii vor adăuga cu siguranță un plus de strălucire și originalitate.

În concluzie, dacă vrei să ieși în evidență la petrecerea de Revelion sau doar să îți exprimi creativitatea, setul de folie 10 buc (an nou) 25 este alegerea perfectă pentru tine. Cu un preț rezonabil și o gamă largă de modele, acest set de folii de transfer este o investiție excelentă pentru fetele pasionate de modă și beauty.