Global Fashion Shiny Gel Lacquer, 8 ml, 03

Codul produsului: 12473
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 21
Termen de valabilitate 3 ani
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global Fashion Shiny este una dintre cele mai populare marci de oje semipermanente din lume, cunoscută pentru culorile sale vibrante și durabilitatea excelentă. Modelul 03 din colecția de 8 ml este unul dintre cele mai populare din gama de produse Global Fashion Shiny.

Această ojă semipermanentă are o textură matasoasă și și o strălucire frumoasă care vă va face unghiile să arate uimitoare timp de până la 2-3 săptămâni. Aceasta asigură o acoperire puternică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la frecarea unghiilor pe orice suprafață dorești.

Oja semipermanentă Global Fashion Shiny este ușor de aplicat, aderând cu ușurință la unghiile tale. Pentru a obține cele mai bune rezultate, îți recomandăm să aplici două straturi subțiri de ojă semipermanentă, lăsând să se usuce bine fiecare strat înainte de a aplica următorul. Poți utiliza și un LED sau UV lampă pentru a înbunătăți viteza și acuratețeea aplicării.

Cu o gamă largă de culori disponibile, Global Fashion Shiny este perfect pentru orice ocazie, de la evenimente speciale până la uzul de zi cu zi. Fiecare model are o strălucire intensă și de lungă durată.

Pe scurt, Global Fashion Shiny 03 este o alegere excelentă pentru oricine dorește unghiile lor să arate frumoase și strălucitoare timp de mai multe săptămâni. Experimentează tu însuți și vei fi sigur că o să te îndrăgostiți de această ojă semipermanentă!